Overzicht in je kledingkast

Heb jij je kast al opgeruimd?

Ik nog niet!
Het mooie weer komt dit jaar laat op gang, met als gevolg dat alle winterkleding nog in m’n kast zit, aangevuld met wat voorjaarsitems. Op de kapstok hangen allerlei jassen, zelfs m’n winterjas, dit was tot vorige week ook geen luxe.

Maar nu is het weer toch echt omgeslagen en is het tijd om de winterkleding definitief op te ruimen.

Opruimen is toch best wel een klus en waar begin je?

Ik heb voor jullie een praktisch boekje gemaakt genaamd “Overzicht in je kledingkast” over hoe je dat doet. Een boekje vol tips en ook een checklist voor je basisgarderobe. Zo wordt kast opruimen een makkelijk karweitje.

Dit boekje kan je helemaal gratis digitaal van me ontvangen. Je hoeft me alleen maar te mailen naar folkje.visser@homail.com onderwerp: Overzicht in je kledingkast.

Zou je graag hulp willen bij het opruimen van je kledingkast, een kleuradvies of kleur- en kledingadvies? Neem dan contact met me op, ik help je graag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *