Kleuradvies hoe gaat dit in z’n werk?

Mijn werkwijze is als volgt, ik kijk naar je huidkleur, de kleur van je ogen en je haarkleur. Is je haar geverfd en is dit een tijdelijke kleur dan dek ik het af. Verf je je haar en blijf je bij deze kleur dan geef ik het advies zoals je er nu uitziet.
Vervolgens ga ik met goud- en zilverdoeken bij je kijken wat het mooiste staat.
Hierna volgen verschillende kleurkragen met tegenstellingen zoals licht/donker, helder/gedempt koel/warm en nog meer kragen.
Als we samen hebben gezien wat jou het mooiste staat dan zoek ik de kleurkaart erbij en vertel je hoe je deze toepast.
Tijdens het advies kijk ik ook naar jou contrasten. Dit is ook belangrijk voor het toepassen van het kleuradvies. En tenslotte is je persoonlijkheid ook belangrijk en welke keuzes hierbij passen.

Om je zo’n goed mogelijk advies te geven is het van belang dat je weinig tot geen make-up draagt. Vooral geen foundation. Mocht je een bril dragen of zelfs meerdere neem deze dan ook mee naar het advies. Deze kunnen je kleurbeeld beïnvloeden.

Wil je graag een afspraak voor een kleuradvies neem dan contact met me op via het contactformulier of bel/WhatsApp 06 10711260

Mevr. Kootstra kwam samen met haar dochters voor een kleur- en kledingadvies