Over mij

Kleding, kleur & imago advies

Vanaf juni 2018 geef ik styling advies, zodat iedereen een zelfverzekerde eerste indruk neer kan zetten. De eerste indruk wordt veelal gebaseerd op het uiterlijk. Ik laat zien, hoe ieder op zijn eigen manier kan stralen. Elke persoon is anders, daarom geef ik advies met betrekking tot welke kleding en kleuren perfect staan bij jou.

Wil je een stapje verder gaan? Als imago styliste kijk ik hoe je jouw persoonlijkheid het beste tot zijn recht kan laten komen door middel van de combinatie van kleding, kleuren en jouw eigen stijl.

Biografie:

Al van jongs af aan ben ik bezig met kleding, mode en mensen mooier maken Mijn moeder was coupeuse, dus aan stoffen thuis geen gebrek en zo kon ik me helemaal uitleven op mijn Barbies. 

Op mijn 19de rondde ik mijn opleiding MDGO-Mode & Kleding af en bleef ik werken bij mijn stageadres Sels Makke Moade in Dokkum, waar men stoffen verkocht en van deze stoffen ook kleding op maat maakten. We maakten voor alle leeftijden kleding van babypakje tot trouwjurk. Je kon mij niet blijer maken dan samen met de klant de stof en het model uit te zoeken. En uiteindelijk het kledingstuk te maken wat bij hem of haar paste. Ik dacht dat ik de mooist baan van de wereld had en dat het nooit zou stoppen… maar helaas moest deze winkel sluiten. 

Na nog even als coupeuse en verkoopster hier en daar te hebben gewerkt en enkele opleidingen te hebben gevolgd zei ik m’n baan op en ging bij mijn man in zijn/onze witgoedwinkel werken. We kregen kinderen en één daarvan heeft autisme dus had ik mijn handen wel vol aan het werken in ons bedrijf en de zorg voor de kinderen.  

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo heb meegeholpen als naaister en kleedster tijdens het  iepenloftspul (openluchttoneel) De Dwerskop in 2016. Wat vond ik het heerlijk, iets creërenpassend maken voor het type en meedenken met het geheel. 

Na deze ervaring heb ik mij opgegeven bij Nelleke Mulder in Sneek voor de opleidingen kleur- en kledingstylist omdat ik graag weer iets voor mezelf wilde doen waar ik echt blij van werd. Na het behalen van mijn diploma werd mij gelijk een baan aangeboden door Nelleke en bleef ik bij Nelleke Mulder Imago Groep (NMIG) in Sneek werken als zzp-er. En zo ontstond ook Folkje Visser Styling. 

Bij NMIG geef ik zowel kleur-, kleding-, make-up en imagoadviezen zowel particulier als zakelijke klanten. 

In mijn eigen bedrijf richt ik me vooral bij particulieren op kleur- en kledingadviezen. 

Daarnaast kun je me tegen komen bij Crush Concept Store in Dokkum waar ik bedrijfsleidster ben van een prachtige winkel in dameskleding en woonaccesoires. Ik vind het belangrijk om mijn adviezen in praktijk te brengen. Op die manier ben ik op de hoogte van de modetrends en de beperkingen die de trends met zich mee kunnen brengen. 

Inzetbaarheid Folkje Visser: 

  • Het geven van kleur-, kleding- en imagoadvies  aan particulieren

 

Folkje Visser als persoon: 

Ik ben een creatief en open persoon die in mogelijkheden en niet in moeilijkheden denkt. Hierdoor sta ik positief in het leven. Eerlijk en recht door zee en altijd meedenkend met de klant. Ik hou van aanpakken en het creëren van kansen en mogelijkheden. 

Interesse in persoonlijke styling en advies? Neem dan contact op of bekijk de mogelijkheden.