Wat klanten er van vonden

Klanten vertellen:

December 2018, Metje Tinga
Ik heb, samen met een vriendin, een kleur- en stijladvies gedaan bij Folkje. Ik vond het leuk om te zien en te horen welke kleuren me goed staan. De kleurenkaart die je meekrijgt, kun je ook goed in de praktijk gebruiken. Ook hebben we gekeken naar wat goed staat bij je figuur. Ook dat zijn praktische tips die je gelijk kunt toepassen. Daardoor weet je beter wat je wel of niet staat en kun je gerichtere keuzes maken. Folkje doet alles op een heel enthousiaste en toegankelijke manier. Dat maakt de sfeer ontspannen en gezellig! Een aanrader voor iedereen die wel eens worstelt met de kledingkeuze ;)! 

Mei 2019, Renske
Ik belde voor een afspraak was ik blij verrast dat Folkje de kleuranalyse gewoon bij haar thuis doet. Tijdens de kleuranalyse merkte ik dat er veel op mij af kwam; kleur bepalen van haar, ogen en huid en daarna al die kragen. Eindconclusie: ik ben een herfst-type… Tja en dan nu? Mijn zus was na mij aan de beurt en zo kon ik met haar meekijken. Hierdoor leerde ik eigenlijk pas te zien wat kleur met iemand doet en waar je op moet letten. Erg inspirerend, leerzaam en vooral gezellig!

September 2019, S. V.
Naar aanleiding van een kleur- en kledingadvies als verrassing:
Bedankt voor de leuke leerzame middag. Alma heeft genoten, en ik dus ook.

Oktober 2019, M. V.
Het door jou gegeven kleur- en kledingadvies vond ik zowel gezellig als leerzaam. Je verstaat de kunst mensen op hun gemak te laten voelen en tevens de nodige tips te geven. Je had een helder verhaal en op de diverse vragen die na het advies nog opborrelden gaf je ontzettend snel antwoord en nadere uitleg. Hier ga ik zeker wat aan hebben, dank.

Oktober 2019, Matty Zijlstra uit Oudebildtdijk 
Nag even over woensdeg: T war ‘n leersame overdâg. Leuk om es met andere ogen naar jesels te sien.

Januari 2020, M. v H.
Nooit gedacht dat het me zo veel inzicht zou geven dit kledingadvies. Ik kom zeker terug voor een kleuradvies, ik denk met een aantal vriendinnen dat lijkt me gezellig. Bedankt voor de leerzame middag.

September 2020, Janna
Samen met mijn dochter heb ik een prachtige middag gehad. We hadden kleur- en kledingadvies en hebben heel wat geleerd over onszelf en elkaar. Hele goeie tips gekregen. Folkje bedankt het was top!

September 2020, Marie-Louise
Ik zocht eigenlijk een coupeuse en kwam terecht op de site van Folkje Visser. Dat was een verrassing, want ik wilde ook al een tijd weten wat eigenlijk mijn ‘onderliggende huidtoon’ is. Een uurtje met elkaar praten, een ervaren oog dat je eens goed bekijkt, levert heel veel antwoorden op. Ooit adviseerde iemand dat ik een warme lente was en ik worstelde daardoor altijd met kleuren. Tot aan de sieraden toe. Blijk ik een koele zomer. Nou, dat is toch echt wat anders! Het heeft me en stuk verder geholpen bij mijn keuzes. Rustgevend, dat is het!